Dieren vriendschap biedt de volgende diensten aan:

 

Uitlaat service

Dag opvang

Opvang van honden, katten en/of kleine huisdieren

Het verzorgen van katten en/of kleine huisdieren

Uitlaat service

Ik neem 5 honden tegelijk mee, dit om de honden aandacht te kunnen geven die ze nodig hebben. Ook doe ik individuele wandelingen met de hond. Kunt uw hond niet ver wandelen en is het een hond van minder dan 25 kilo, dan heb ik een hondenbuggy om de hond mee te kunnen nemen. Ook oudere honden en puppy's laat ik individueel uit.    

 

Dagopvang

Ik neem 5 honden per dag in de dagopvang, zodat ze allemaal aandacht krijgen die ze nodig hebben. Ook oudere honden en puppy's zijn welkom. Ik heb voor een pup speciale onderlegger voor zindelijkheidstraining. Alle honden krijgen 's middags wat lekkers als beloning. De honden kunnen vanaf 07:00 uur gebracht worden.

 

Opvang van honden, katten en of kleine huisdieren

Ik vang uw huisdieren op als u met vakantie of door andere omstandigheden niet voor uw dieren kunt zorgen. Ook voor een langere periode is dat mogelijk, De dieren draaien mee in mijn dagritme qua eten, uitlaten en verzorgen e.d. De kleine huisdieren komen in de slaapkamer te staan omdat ik katten heb en ik niet wil dat er iets gebeurt met uw dieren. Ook krijgen alle dieren 1 keer per dag iets lekker van mij. 

 

Verzorging van katten en/of kleine huisdieren bij u thuis

Ik doe uw dieren ook bij u thuis verzorgen als u liever heeft dat ze in hun eigen omgeving blijven. Dit kan voor een paar dagen, weken en zelfs langer zijn. Ik kom standaard 1 keer per dag langs om de dieren te verzorgen, maar indien nodig kan het ook 2 keer. 

 

Diensten die Dieren-vriendschap ook aanbiedt en doet:

Medicatie toedienen (ook per injectie)

Helpen met de verzorging van uw huisdieren (Bak verschonen, kooi schoonmaken e.d.)

Heeft u geen huisdieren maar vindt u het wel fijn dat de gordijnen geopend en gesloten worden dan kan dat ook, post wordt uit de brievenbus gehaald en de planten krijgen water. 

Nagels knippen

Helpen de hond wassen 

 

Extra service die Dieren-vriendschap aanbiedt:

Planten water geven

Post uit de brievenbus halen

Stofzuigen met een langere periode

 

 

NB

Poezen die niet geholpen zijn kunnen in de opvang komen mits ze de poezenpil hebben.

Dit in verband met burenoverlast.